Apartmani MartinaZaton (Zadar) - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 125 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dragi gosti dobro nam došli ! Započnite dan na terasi apartmana uz zvuk cvrčka i cvrkut ptica te dočekajte najljepše zalaske sunca ! Apartmani Martina nalaze se u mirnom dijelu Zatona , udaljeni od plaže 130 m pružaju savršeno mjesto za odmor . Holiday Resort Zaton je udaljen 30m ,te restorani , razne zabave za djecu i odrasle koji su potrebni za kvalitetan godišnji odmor. Apartmani su okruženi prekrasnim prirodnim zelenilom i vrtom punim cvijeća. Najmlađi imaju svoj kutak u vrtu. U dvorištu kuće je parking za automobile. Plaže su pješčane, plitke, uređene dječjim sadržajem. Idealne su za obitelji sa djecom. Plaža raspolaže tuševima, svlačionicama i WC-om. Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke, suncobrani i pedaline. U krugu 50 m je pekara, mini teretana, caffe bar, restoran, sladoled, odbojka na pijesku , dječje igralište. Ponesite ili iznajmite bicikle i uživajte u prekrasnim biciklističkim rutama !

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši gotovinom. Akontacija je 30 % od ukupne cijene. Ostatak se plaća na dan dolaska. Odlazak je do 9:00 h. Dolazak od 14:00 h. U slučaju da gost iz bilo kojih razloga otkaže rezervaciju, nismo dužni vratiti već uplaćenu akontaciju. U slučaju ranijeg odlaska od dogovorenog nismo dužni vratiti ostatak novca. Kvaliteta signala za internet može varirati u pojedinim dijelovima objekta. Ova usluga je besplatna. U toku smještaja za bilo kakva pitanja i usluge srdačni domaćini Vam stoje na raspolaganju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 20 km
  • Pošta: 1.4 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Martina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 125 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Virovitica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Van svakog očekivanja

Nikad nisam napisala recenziju za smještaj i nikad se nisam poželjela vratiti na isto mjesto!!!! Apartmani Martina, gda. Renata i gos. Elvis su me jednostavno oduševili dočekom, čistim i predivnim apartmanom. Na balkonu poželiš ostati cijelu noć, jer piri vjetrić i osjetiš miris mora i borova. Jutarnja kava je priča za sebe, gledaš u more i plažu i čilaš. Ovdje se osjećaš kao kod kuće, sretno i smireno. Moja ocjena za domaćine, apartman, lokaciju, blizinu plaže i super cijene je +10!!! Pokušala sam se upisati za sljedeće ljeto, ali moj termin je već bio zauzet, a kalendar već podosta popunjen. Očito se svi gosti ovako osjećaju i zato im želim puno sretnih i zadovoljnih gostiju. Do sljedeće godine, puno pusa od Gabrijele i Zvonka

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Zahvala od ❤️

Draga Gabrijela, koji ponos osjećamo dok čitamo ovako predivno i od srca napisan komentar. Vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo! Veselimo se ponovnom druženju i sljedeće godine. Vaši domaćini Renata i Elvis 😘❤️❤️❤️

Košice, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Kao kod kuće

Smještaj je bio fantastičan, osjećali smo se kao kod kuće, sve je mirisalo na novo, more je bilo na par koraka i svako jutro s terase je bio prekrasan pogled na njega, stvarno nam ništa nije nedostajalo. Čak smo produžili boravak. Domaćini - muž i žena, bili su susretljivi, gostoljubivi i voljni pomoći i razgovarati o svemu od prvog trenutka. Domaćin izvrsno kuha i peče, a domaćin je vrtlar u duši. Ovdje nam je bilo pri srcu i bit ćemo sretni ako se opet možemo vratiti i zagrliti ih. S poštovanjem, Vaš Darček, Lili i Pali Pozdrav Lora.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Dakujem

Ďakujem pekne 😊. Ste tiež úžasná rodina. Vidíme sa budúci rok. Veľa pozdravov od Renaty a Elvisa 😘

Nürnberg, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Martina, Kolovoz 2024
Super!

Dragi Renata i Elvis, hvala vam za sve, bilo nam je super. Apartman vam je super i jako uredan. Iako smo bili prvi put, osjećali smo se kao kod kuće, slobodno i jako ugodno .Nadam se da ćemo nagodinu uspjet opet doći. Lijep pozdrav od svih nas! Obitelj Woldesemaya.

Preporučujem za :
Prikaži sve komentare
Renata i Elvis Peroš Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dobro nam došli dragi gosti ! Potrudit ćemo se da vam ljetovanje i boravak u našim apartmanima bude kao kod kuće...ugodno i udobno.... Stojimo Vam na raspolaganju i radujemo se susretu sa Vama ! Vaši domaćini Renata I Elvis.

Oglas Apartmani Martina je pregledan 154905 puta od 30.06.2015.