Apartmani Three OlivesTribunj - Šibenik i okolica

cijena od € 110 na noć
Opis objekta

Objekt Three Olives je novogradnja te svoja vrata po prvi put otvara gostima od ljeta 2024.g. U dvorištu objekta nalaze se tri stare masline, drva tako tipičnog za hrvatsku obalu i otoke, iz čijih se plodova dobiva najkvalitetnije ulje, često nazivano "tekućim zlatom". Naziv Three Olives sugerira okruženje mira, spokoja i obilja. Apartmani u objektu jedinstveni su, moderno i potpuno funkcionalno opremljeni kako biste se osjećali ugodno, baš kao u svom domu! Objekt je odlično pozicioniran; smješten je 150m od mora te 200m od centra mjesta. U neposrednoj blizini nema velikih prometnica niti poslovnih sadržaja pa je mir gostima osiguran tijekom dana i noći. Ukratko, sve je spremno za Vaš potpuni odmor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 20% Plaćanje ostatka iznosa po dolasku. Check-in je od 15:00h Check-out je do 10:00h Boravak kućnih ljubimaca nije dopušten. Pušenje nije dozvoljeno u aprtmanima.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkaz je moguć 14 dana prije dolaska
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Pošta: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Tribunj će Vas odmah osvojiti svojim posebnim šarmom malog ribarskog mjesta koje jednoj obitelji nudi sve što je potrebno za kvalitetan i ispunjen ljetni odmor. Bistro more vrhunske kvalitete, ugodno lokalno stanovništvo, fine plaže, optimalnu kombinaciju mira te iskonske dalmatinske atmosfere ljetnih glazbenih noći uz ponudu odlične tradicionalne hrane i vrhunskog domaćeg vina. Mjesto je poznato po svom kamenom mostu koji povezuje obalni dio mjesta s poluotočnom povijesnom jezgrom. Nadaleko je poznato i po prekrasnom čistom moru, nevjerojatnim plažama i borovim šumama tik uz more gdje južna orijentacija mjesta daje mogućnost u potpunosti iskoristitie duge sunčane dane. Nezaboravni izlasci sunca i prekrasni zalasci sunca čine Tribunj idealnom destinacijom za odmor i opuštanje u mediteranskom ugođaju hrvatske Dalmacije.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Three Olives
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ante Ćorić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Otvaramo svoj objekt 2024.g. Dobro došli.....

Oglas Apartmani Three Olives je pregledan 2806 puta od 15.06.2024.