Apartmani RelaxSukošan - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani se nalaze se u obiteljskoj kući, u mirnom dijelu Sukošana udaljenoj 60 m od mora, 15 minuta hoda do centra. Gostima su na raspolaganju dva komotna dvosobna apartmana s pogledom na more i s posebnim ulazom . Svaki apartman je kompletno i suvremeno opremljen klima uređajima, SAT/ TV-om te Wi-Fi internetom. Parking je osiguran za svaki apartman a gosti se mogu služiti i roštiljem. Nedaleko se nalazi otvoreno igralište sa sadržajima za djecu, košarkaško igralište te odbojkaško igralište na pijesku. Želimo vam ugodan boravak kod nas.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Gost dolazi u apartman do 14. sati, a napušta ga do 10 sati. Gost plaća 30 % akontacije od ukupne cijene a ostatak iznosa plaća pri dolasku. Boravišna pristojba je uračunata u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Vraćamo akontaciju ukoliko gost otkaže rezervaciju 2 mjeseca prije rezerviranog termina dolaska. Troškove povrata snosi sam gost.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 1.2 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1.2 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 1.2 km
  • Pošta: 1.2 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 12 km
  • Željeznički kolodvor: 12 km
  • Zračna luka: 80 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 12 km
  • Casino: 12 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu. Nudimo bovu ili vez za brodove gostiju. Nudimo ležaljke za plažu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Relax
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dobre, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2024
Odličan boravak!

Bili smo tamo krajem rujna. Domaćica je divna, detaljno nas je razgledala po apartmanu, rekavši nam da ako imamo bilo kakvih pitanja, možemo pokucati na njezina vrata dolje. Također nam je rekla što da radimo u okolici. Apartman je bio čist i udoban, pogledi su bili prekrasni, a područje je bilo tiho i mirno. S balkona se čuje šum mora. Kuhinja je dobro opremljena. preporučujem!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Brod Moravice, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2024
Preporučujem

Od prvog kontakta s domaćicom imao sam osjećaj da neću biti prevaren i da za svoje novce dobivam uslugu koja je navedena u opisu apartmana. I tako je i bilo, dočekao nas je čist, uredan, i održavan apartman nekih šezdesetak metara od mora, a tu su i ljubazni domaćini koji su se stvarno trudili da nam boravak učine što ljepšim i u potpunosti su uspjeli tako da je odmor bio čista uživancija, tako da im veliko hvala na tome.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Piotrków Trybunalski, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2022
Sylwester J.

Proveli smo s tobom Franiću 10 prekrasnih dana koji se iz perspektive nekoliko dana nakon našeg povratka čine prekratkim. Oba apartmana (jer su drugi iznajmili naši prijatelji s kojima smo putovali) u potpunosti su ispunila naša očekivanja i potrebe. Terase s nekoliko strana stana vrlo su dobro rješenje kada želite nadmudriti sunce koje prži. Od apartmana u neposrednoj blizini plaža 50-100 m (ovisno o odabranom mjestu na plaži), možete čak i sa terase gledati djecu kako se igraju na plaži. Sa suprotne strane pruža se pogled na more, otoke i Velebit. Blizina tržnice, pekare, štanda s voćem i povrćem, restorana - oko 200 m, a nalaze se jedna do druge. Susjedstvo i plaža su tihi i mirni. Potpuno opuštanje zajamčeno. Blizina skijaških i biciklističkih staza. Osobno sam odabrao 5,2 km dugu rutu Trip Stanza. Za one koji se ne zadovoljavaju kupanjem, ronjenjem, trčanjem i sunčanjem, preporučamo izlete i razgledavanja ne samo Sukošana nego i drugih mjesta. Položaj Sukošana omogućio nam je da posjetimo Zadar i Šibenik. Bili smo i u Nacionalnom parku Krka (slapovi), na vidikovcu Kamenjak, odakle puca pogled na Vransko jezero i Jadransko more. Posjetili smo i Cerovačke špilje otvorene prije mjesec dana te prekrasnu dolinu rijeke Zrmanje u kojoj su snimani filmovi o Winnetouu. Naravno, svjesni smo da je bilo puno više mogućnosti razgledavanja, ali nije bilo dovoljno vremena. Što se tiče domaćina, bili su jako ljubazni i gostoljubivi. Spremni su pomoći i podržati savjetom, jezično razumljivim tijekom razgovora. Zahvaljujemo se gospođi Matyldi na palačinkama od tikvica, monstruozno veliko, ali iznimno ukusno tradicionalno pekaško jelo (uočili smo i ovdje veliki angažman domaćina) i oproštajne suvenije. Obećali smo da ćemo se vratiti pa ... ako smo bili podnošljivi sa stajališta naših domaćina i ako možemo, vratili bismo se na ovo prekrasno mjesto.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Matilda Franić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Domaćin sam koji vodi računa o tome da gost bude u potpunosti zadovoljan uslugom. S dobrodošlicom dočekujem svakog novog gosta. Svim svojim budućim gostima želim dobrodošlicu i ugodan boravak u našim apartmanima.

Oglas Apartmani Relax je pregledan 59369 puta od 05.03.2017.