Apartman AnteaHvar Sućuraj - Otoci

cijena od € 75 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Antea nalazi se na otoku Hvaru u mjestu Sućuraj s južne strane otoka u prvom redu do mora. Apartman je jedna smještajna jedinica unutar privatne kuće, koja nudi kompletan mir tijekom Vašeg boravka s obzirom da ste u objektu jedini Vi gosti. Objekt je okružen zelenilom, a u neposrednoj blizini nalazi se šljunčana i stjenovita plaža najsunčanijeg otoka u Hrvatskoj. Apartman je kompletno opremljen, a sastoji se od 2 spavaće sobe, kupaonice i wc-a te dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje. Vanjski dio apartmana pruža izobilje hlada kao i prostor za grill. Apartman je klimatiziran, ima wifi te je parking za automobil osiguran. Potrebno je samo prebaciti ručnik preko ramena i prošetati par sekunda do mora, a centar samog mjesta s restoranima i ostalim sadržajima udaljen je svega par minuta hoda. Vrlo rado Vas očekujemo u Apartmanu Antea. Dođite i istinski se odmorite u malome mjestu na Hvaru!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Apartman Antea ima check in nakon 14.00h, dok je check out do 10.00h. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti međusobno dogovoreni iznos akontacije, dok se ostatak plaća prilikom dolaska u objekt. Rezervacija se vrši ili putem maila ili preko mobitela. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Apartman Antea nudi mogućnost opravdanog otkazivanja, do 30 dana prije dolaska uz povrat prethodno plaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Pošta: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Antea
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sveti Ivan Zelina , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2024
Prekrasno I prekrasni domacini

Prije nekoliko dana se vratili od ovih prekrasnih ljudi. Bili smo sveukupno 8 dana te imam samo riječi pohvale za domaćine i lokaciju. Uvijek na usluzi, sa svježim voćem i povrćem iz vlastitog dvorišta. Hlad ispred kuće cijeli dan. Apartman je za pravo neovisna prizemna kuća. Roštilj, ležaljke, sve će Vam ovi dragi ljudi omogućiti. A za kupanje pređete cestu. Za kupanje sa malom djecom imate 100m do plaže ili nađete jednu od brojnih predivnih uvalica do kojih možete autom. Za svaku preporuku!

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Divni gosti

Hvala Vam što ste odabrali naš apartman ove godine. Nadamo se da ste se ugodno uspjeli odmoriti, napuniti baterije te se nadamo opet vidjeti. Gosti ste za poželjeti!!

Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2024
Dojmovi nakon ljetovanja u Sućuraju i upotrebe apartmana

Sućuraj nam se toliko dopao da smo ga odmah nazvali ''Naše lipo, malo misto''. Sa dugačkom, divnom šetnicom obalom, duž južne i sjeverne strane otoka, predivnim plažama svih vrsta (pješčanim, betonskim i blago stjenovitim) - osunčanim i u hladovini, kristalno čistim morem, mirisom borovine i poljskog cvijeća, lijepom lučicom i kamenim kućama u centru mjesta, te izuzetno dobronamjernim i gostoprimljivim mještanima, Sućuraj je mjesto u kom su se priroda i društvo stopili u jedinstveni ovozemaljski raj. Osim toga, u njemu imate sve što bi vam i objektivno moglo biti potrebno: dobro snabdjevene markete, restorane, slastičarnicu, suvenirnicu, pekaru, ljekara... Ako želite smještaj u opisanom raju, tako da vaš ugođaj bude potpun, kako po pitanju kvaliteta apartmana (položaj /blizina božanstvene plaže i centra mjesta/, opremljenost, čistoća, unutrašnja i vanjska estetika), tako i ljubaznosti, plemenitosti i posvećenosti domaćina svojim gostima, najtoplije i od srca preporučujem apartman Antea. Iz svih navedenih razloga, smještaj u tom apartmanu je jedinstven po tome što se može preporučiti kako za aktivni odmor i noćne romantične izlaske, tako i osobama željnim mira, starijim osobama, obiteljima s djecom, turistima bez auta (zbog blizine trajektne linije), romantičarima, osobama s invaliditetom... O eventualnoj mogućnosti da apartman koriste osobe s kućnim ljubimcima, trebalo bi da se raspitate kod domaćina. S užom familijom već sam boravio kod naših dragih domaćina u ovom mjesecu, a isplanirali smo i silno želimo ponovo boraviti u 9. mjesecu ove godine, te u narednim godinama. Ukratko, garantiram da će se na licu mjesta sve što je opisano u oglasu svakom gostu još više dopasti, kako po pitanju lokacije objekta, tako i njegove prostranosti, unutrašnje i vanjske opremljenosti i estetike. Objekt je izuzetno čist, uredan i redovito se održava. Sve to, uključujući uslužnost domaćina, zaslužuje ocjenu 10+. Smještaj sam već preporučio svojim najbližim prijateljima i članovima šire familije.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom,
Zvonimir Vukojević Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dobrodošli u apartmane Zvone. Za sve infornacije stojimo na raspolaganju te ćemo drage volje odgovoriti na sve Vaše upite. Ugodna potraga za Vašim smještajem tijekom zasluženog odmora :)

Oglas Apartman Antea je pregledan 12441 puta od 18.05.2022.