Apartman KathaRovanjska - Zadar i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dobro dosli u mirno turisticko mjesto Rovanjska. Apartman Katha je moderno i udobno opremljen. Uzivajte u ugodnim ljetnim vecerima, u obliznjim restoranima, ili uz rostilj u vlastitom vrtu. Pruzaju Vam se mogucnosti izleta u razne Nacionalne Parkove: Starigrad Paklenica, Plitvicka jezera, Kornatski otoci, rijeka Zrmanja, Nacionalni park Krka, prekrasni Vrtovi Lunjski Maslina na otoku Pagu itd.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 20% od ukupne cijene, placa se uplatom na bankovni racun. Ostatak iznosa placa se po dolasku. Rezervacija apartmana se potvrduje uplatom akontacije. Vrijeme dolaska od 15. 00 sati, vrijeme odlaska do 10. 00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 90 m
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Nacionalni park: 9 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Katha
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Mikleuš, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Odmor za pet

Već nekoliko godina ljetujemo u Rovanjskoj. Ove godine prvi puta smo odsjeli u navedenom apartmanu i imamo samo riječi pohvale. Vlasnica izrazito gostoljubiva i nenametljiva gospođa. Apartman čist, uredan i točno onakav kako je opisano i prikazano na fotografijama. Do trgovine nema ni 50 metara, a do plaže 5 minuta hoda. Restoran i kafići također u blizini. Svakako bih preporučio svima koji žele mir i opuštanje.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Apartman Katha

Draga obitelji Hrženjak, Hvala Vam na komentaru i pohvali. Drago mi je da ste proveli ugodan i opušten odmor. Vi ste bili dragi i ugodni gosti. Srdačan pozdrav, Dubravka

Končanica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Sve za pet

Apartman je čist i uredan. Gospođa Dubravka je vrlo ljubazna. Od plaže vas dijeli samo 4 min hoda. Na plaži nije gužva i ima dosta hlada. Sve pohvale.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Hvala

Draga obitelji Orozovic, Hvala Vam na Vasem boravku, bili ste savrseni gosti. Puno hvala na pohvali. Veseli me sto ste bili zadovoljni. Srdacan pozdrav, Dubravka

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Mirno i opušteno ljetovanje

Ljetovali smo u Apartmanu Katha u srpnju. Dočekala nas je vrlo ljubazna domaćica gospođa Dubravka koja je na usluzi ali nenametljiva. Apartman vrlo uredan, sa svim potrebnim uređajima a u hladnjaku nas je dočekalo hladno piće (pivo, voda, sok) te domaći pekmez od smokva. Veliko lijepo uređeno dvorište s roštiljem, betonskom klupom idealno za večernje druženje i solarni tuš. Plaža je na pet minuta hoda od apartmana i ima puno mjesta u hladu. Tri kafića, dvije trgovine, dvije pekare, lokalci prodaju voće i povrće na plaži. Idealno mjesto za posjet Velebitu, Nacionalnom parku Paklenica. Izleti brodom iz Starigrada Paklenice u kanjon Zrmanje i do Novigrada.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Dubravka Daubner Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Oglas Apartman Katha je pregledan 18615 puta od 16.02.2020.