Mobilna kućica BarbaraRažanac - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Mobilna kucica -Barbara 603 nalazi se u malom ribarskom mjestu Razanc, u kampu Planik na 700m od prekrasne plaze s pogledom na Velebit.U blizini je grad Zadar(17km),Pag (30km)i nacionalni park Paklenica( 35km)Kućica je potpuno opremljena i spremna za goste ima dvije sobe( 1 spavaca i 1 soba sa tri kreveta)Dnevni boravak sa kuhinjom i kauc na razvlacenje(2 osobe) zasebno kupatilo sa tus kabinom i wc.Kuca ima klimu, 2 led sat tv,-a,aparat za led i hladnu vodu,kafe aparat,pec na plin,frizider,mikrovalnu,toster, peglu,fen za kosu,komplet posuđe za 6 osoba,čista posteljina i rucnici.Kuca ima veliku terasu cjelom duzinom kuce(24m2).Na terasi se nalazi:stol sa 6 stolica,ljuljacka,,veliki i moderni grill na plin koji se moze koristiti na terasi ili pored A poseban doživljaj na terasi je mali mini bar što je svakako novo u ponudi..Kraj same terase se nalazi jedno parkirno mjesto.U blizini kampa je supermarket Tommy(100m)centar mjesta 400m,ljekarna,pošta,ugostiteljski objekti,ribarnica itd.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Model placanja je 30% akontacija i 70%pri dolasku u kamp.Zavrsno čišćenje uključeno je u cijenu.Šaljemo pismenu potvrdu o uplati rezervacije . Vrijeme dolaska je od14h a vrijeme odlaska do10h.Po samom dolasku potrebno se prijaviti na recepciji i dati svoje podatke . Boravisna pristojba NIJE UKLJUČENA U CIJENU i placa se pri dolasku na recepciju iznosi 1.33euro po danu i po osobi, za djecu do 12g se ne plaća (gratis) Završno čišćenje uključeno u cjenu.NAPOMENA svaka rezervacija preko 10 dana i vise poklanjamo jedan dan GRATIS.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
100% povrat akontacije pri otkazivanju 30 dana prije ili 50 % povrat akontacije pri otkazivanju 15 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Marina: 700 m
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dodatni sadržaj naše mobl.kućice je renovirana terasa na kojoj smo uredili mini bar sa različitim vrstama pića.Tri bicikla koja možete koristiti za obilazak ovog prekrasnog mjesta.A imamo i SUP za surfanje,a najljepši doživljaj je zalazak sunca kad cjela terasa bude osvjetljena sa solarnim lampama.Naravno i moderni gril koji se nalazi odmah pored terase.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Barbara
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ptuj, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+4, Travanj 2023
Izvrsno

Vrlo ljubazan vlasnik i topla dobrodošlica. Mobilna kućica je vrlo čista i potpuno opremljena. Lokacija je u blizini svih infrastrukturnih objekata. Toplo ga preporučujem.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Arjan Kurtović Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dragi gosti, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u našu mobilnu kućicu i Camp park Planik u Ražancu.Ja kao vlasnik ću odgovoriti na sva vaša pitanja i ljubazno vam objasniti sve što vas zanima o kampu i mjestu Ražanac.Govorim Hrvatski a također jako dobro njemački i engleski.Radujem se vašem upitu i vjerujem da ce te biti zadovoljni našom uslugom.

Oglas Mobilna kućica Barbara je pregledan 17871 puta od 26.06.2022.