Apartmani LukaRažanac - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Vrlo dobro 4/5
Opis objekta

Apartmani se nalaze u prizemlju obiteljske kuće te jedan komforni apartman površine 85 metara kvadratnih na katu kuće u potpunosti opremljeni (klima uređaj, internet,max tv, mikrovalna). Udaljeni 80 metara od mora te 100 metara od središta mjesta u kojem se nalaze trgovine, restorani, mesnica, ljekarna, pošta, ambulanta te knjižnica.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon dogovora rezervacije plaćanje akontacije 20% od ukupne cijene a ostalo po dolasku u apartman. Cijena ne uključuje boravišnu pristojbu. CHECK IN-15:00, CHECK OUT-10:00
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 40 m
  • Trgovina: 40 m
  • Restoran: 40 m
  • Doktor: 60 m
  • Ljekarna: 40 m
  • Pošta: 60 m
  • Benzinska crpka: 20 km
  • Autobusni kolodvor: 20 km
  • Željeznički kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 20 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost organiziranja izleta barkom sa iskusnim vodićem, organizirani izleti do obližnjih nacionalnih parkova. Mogućnost odlaska u ribolov, posebno lovljenje lignji na starinski način za koji je idealno vrijeme mjesec kolovoz i rujan. Ujedno kao što se vidi i na slikama moguća je narudžba jela ispod peke(tradicionalna priprema)te kruha ispod peke.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Luka
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Razanac-Zadar, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2024
Savršeno mjesto.

Ove godine sam tražio mirno mjesto za svoju obitelj u Hrvatskoj, a našao sam ga u Ražancu u apartmanu Luka. Centralna lokacija, vrlo blizu plaže, ali i trgovina i restorana. Apartman je bio vrlo čist i opremljen sa svime što vam je potrebno. S mora su se čuli valovi i šum zabave na vodi, a iz sela igra lastavica (što me je potaknulo na ljetovanja djetinjstva kod bake i djeda). Velikodušnost i ljubaznost domaćina povećala je udobnost tijekom cijelog boravka. Hvala na svemu!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa rumunjski - Prikaži original
Dugo Selo, Hrvatska
Zadovoljavajuće (2/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Apartman Luka

Apartman je uredan i čist. Zasmetalo me je to što u apartmanu nemaš metlu a kad si duže vrijeme na boravku negdje to ti je itekako potrebno ( kod upita za metlu pitali su šta ce nam metla). U apartmanu nema zamjenske posteljine (mi smo bili 12 noćenja tamo) niti nam je ponuđena. Mir nemaš jer je kraj apartmana drugi apartman iako ima pregrade nije dovoljno. Pećnica ne radi što smo saznali na ulasku u apartman i rečeno nam je da se snađemo (nisu ju niti pokušali popraviti). Na oglasu piše da do plaže ima 30 m što nikako nije istina ima više od 100m (nije daleko svejedno ali se mogla napisati istina). Vlasnik apartmana i kćer su ugodne osobe,što ne mogu reći za vlasnicu (moj dojam).

Preporučujem za :
Bad Salzuflen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
hvala ti za sve

Jako čisto,veliko i idealno za obitelji s djecom,mogu samo preporučiti,super ljubazni domaćini su vas primili k srcu.Još jednom hvala na svemu,uvijek sretni

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Lucija Miletic Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Zovem se Lucija, rođena sam i živim u Ražancu. Imam dvoje djece I smatram da sam sretna što živim u Ražancu jer je to maleno, mirno mjesto netaknute prirode, očuvane čistoće mora koje je udaljeno od vreve grada Zadra a opet dovoljno blizu za sve potrebe koje imaju naši dragi gosti(od razonode I razgledavanja do shoppinga te uživanja u hrani).

Oglas Apartmani Luka je pregledan 88438 puta od 17.05.2014.