Apartmani GrapePirovac - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 14 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Potpuno nova kuća sa odlično opremljenim apartmanima odmah kraj starog centra grada, smještena na kraju mirne ulice. Najbliža plaža je udaljena svega 2 minute hoda, a do centra ima 200-injak metara. U kući se nalaze 3 apartmana, potpuno nova i moderno opremljena. Apartmani imaju terasu s pogledom na vrt i more. Svi apartmani su opremljeni klima uređajem, velikim televizorom s uslugama streaminga (Netflix), perilicom posuđa, aparatom za kavu. Svaki apartman ima privatnu kupaonicu i besplatni WiFi, veliki apartman ima dvije kupaonice. Kuća ima svoj parking koji je besplatan za goste. Gostima također nudimo na korištenje plinski roštilj. Provjerite naše recenzije na : https://shorturl.at/ioIM7

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kako bi potvrdili rezervaciju molimo uplatu 20% pologa.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 60 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Gostima je na raspolaganje zajednički plinski roštilj. Moguće je i iznajmljivanje malog (5m) brodića za goste sa nautičkom dozvolom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Grape
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 14 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2024
Lijep i ugodan smještaj

Pohvala za prekrasan novouređen studio apartman. Opremljen je sa svime što je potrebno na odmoru. Domaćini ljubazni i pristupačni. Dobije se set ručnika za korištenje te su nam u sredini boravka ostavili čiste ručnike ispred apartmana. Bili smo s djetetom, domaćin je pripremio i pomoćni krevetić, a apartman je bio dovoljno prostran i s krevetićem za igru i za boravak. Lokacija je odlična, minuta do plaže i do centra, a opet u miru i tišini, idealno za obiteljski odmor i odmor u tišini.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Zagreb , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2024
Za svaku preporuku!

Studio apartman iznimno uredan, pažnja posvećena na svaki detalj, apsolutno ništa nije falilo, sve što poželiš nađeš unutra. Terasa prostrana, tenda napravljena točno na mjestu da napravi hlad za stolom i može se jesti na terasi. Bili smo s dvoje male djece i bilo nam je dovoljno bez obzira na to što je studio apartman. Plaža na minutu, na plaži se nađe i hlada, kafić na plaži direktno. Susjedstvo mirno, centar je blizu, restorani, pekare, dućani, slastičarne... Preporuke za apartmane i samo mjesto!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Zagreb , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2024
Preporuka za odličan smještaj

Boravili u apartmanu u 8/2024 i oduševljeni smo sa svime pruženim. Apartman je moderno uređen, sa svim potrebnim stvarima, terasa je velika i opremljena sa stvarima. Sam apartman je čist i uredan i sve je na svom mjestu. Plaža se nalazi minutu hoda niz uličicu i u svako doba ima mjesta za stavit ručnik. Od ostalih stvari preporuka ide i za mjesnu pekaru Laura koja uvijek ima svježa peciva i kruh te slastičarna Viktorija s najpovoljnijom kuglom sladoleda od 1 euro, a svaki okus je prefino. Također auto uopće nije potrebno paliti jer je sve na par minuta hoda od apartmana, pa i sam centar. Preporuka navečer prošetati po staroj šarmantnoj jezgri i sjesti na rivu uz zvukove mora. I za kraj pohvala za domaćine koji su jako su jako susretljivi i ljubazni. Vraćamo se opet.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Luka Podobnik
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Španjolski,
Više o domaćinu

Novi smo u ovom poslu ali nam je cilj pružiti gostima visoku kvalitetu i ugodan odmor. Kontaktirajte nas slobodno!

Oglas Apartmani Grape je pregledan 5106 puta od 15.06.2023.