Apartmani SilvanoMurter - Otoci

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Apartmani Silvano nalaze se na mirnom djelu otoka Murtera, u ulici Pod Raduč, sa prekrasnim pogledom na Kornate. Objekt ima tri smještajne jedinice, dva studio apartmana 2+2 sa balkonom i jedan apartman za dvije osobe sa terasom. Svaki apartman ima pripadajuće parkirno mjesto, WiFi, klimu, TvSat i grill. Apartmani su kompletno opremljeni. Mogućnost korištenja spremišta za bicikle ili sup daske.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod rezervacije smještaja potrebno je uplatiti akontaciju od 30% od ukupnog iznosa. Uplatom avansa podrazumijeva se da je gost upoznat sa Kućnim redom koji domaćin šalje zajedno sa ponudom za smještaj. Kućni ljubimci su dobrodošli uz prethodnu najavu i dodatnog jednokratnog troška od 30 € za završno čišćenje. Podrazumjeva se da kod odjave gost očisti apartman i baci smeće. U protivnom biti će naplaćena naknada za čišćenje u iznosu od 50 €. CHECK IN od 15 h CHECK OUT do 10 h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Napominjemo da se u slučaju otkazivanja akontacija vraća 100% do mjesec dana prije datuma dolaska, 50% između 30. i 15. dana od dolaska, dok se u slučaju otkazivanja rezervacije 15 ili manje dana od planiranog check in-a polog ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 1.5 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Goste uvijek dočekaju domaćini sa pićem dobrodošlice!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Silvano
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Silvano i Patrizia Ježina
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartmani Silvano je pregledan 1955 puta od 08.08.2024.