Apartmani JaseBrač Milna - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dva suvremeno opremljena apartmana, s TV-om, Wi-Fi-jem, perilicom posuđa i klima uređajima. Kuhinje su potpuno opremljene svim potrebnim posuđem i priborom za kuhanje i jelo. Prozori su zaštićeni mrežama protiv komaraca. Apartmani su smješteni u prekrasnoj borovoj šumi, u uvali na jugozapadnoj strani otoka Brača, samo 50 metara od mora i plaže. Manji apartman sastoji se od kuhinje s dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupaonice s tušem te balkona i natkrivene terase s pogledom na more. Veći apartman ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonicu s tušem, perilicu rublja, balkon s pogledom na more i prostranu natkrivenu terasu. U prizemlju je zajednički roštilj na raspolaganju (korištenje vlastitog ugljena). Oba apartmana imaju osigurano parkirno mjesto. Najbliže mjesto, Milna, udaljeno je 1,5 km, odnosno oko 15 minuta lagane šetnje. Ljubitelji prirode mogu uživati u dugim šetnjama kroz borovu šumu, dok zaljubljenici u more mogu istraživati bogatstvo morske flore.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska - subota od 15.00 sati a vrijeme odlaska do 10.00 sati. Akontacija se placa u iznosu od jednog nocenja ,a preostali iznos prilikom smještaja u apartman. U cijenu uključena boravišna pristojba.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 1.5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno u cijenu. Moguće korištenje rostilja u prizemlju (uz korištenje vlastitog ugljena). Moguć privez za čamac.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Jase
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Rovte, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2024
Sjajna destinacija

Apartman je lijep i bogato opremljen, pruža privatnost, priroda je prekrasna, more čisto. Vlasnici su ljubazni, parking je dobro održavan. Pogodno za one koji žele mir.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Koprivnica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2021
Odličan smještaj!

Ovo ljeto imali smo priliku ljetovati u apartmanima Jase. Lijep apartman, opremljen sa svim potrebnim stvarčicama, čisto, uredno i sve na svojem mjestu. Sve ono što ste možda zaboravili ponijeti od kuće čeka vas u ovom apartmanu. Vlasnici više nego ljubazni i uvijek tu ako nešto treba. Plaža ispred kuće, more predivno, čisto, uvala kao raj na zemlji. Ako želite odmor u miru, tišini, daleko od gradske buke svakako preporučujem ovaj apartman. Nadam se da ćemo još koji puta imati priliku ljetovati na ovom mjestu. Sve pohvale vlasnicima!!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Sisak, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2021
Smještaj za poželjeti

Apartman Jase nas je vrlo ugodno iznenadio. Opremljenost apartmana, urednost i čistoća, sve na visokom nivou koji do sada nigdje nismo iskusili. Sve izgleda novo i čisto te smo imali dojam kao da smo upravo mi prvi gosti. Sitnice kao zapakirana prva pomoć, zapakirani sol i papar, te 2 pive i sok za goste te mali poklon dobrodošlice, na dolasku u apartman, puno govore. Najugodnija od svega je ljubaznost i gostoprimstvo domaćina i pažnja prema gostu. Sve u svemu-mi dolazimo ponovo! Vaši Sišćani.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Petra Leskovec Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Jase je pregledan 41005 puta od 02.02.2015.