Apartmani VukelićKrk Malinska - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 23 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dva dobro opremljena i uređena apartmana u prizemlju kuće u mirnom dijelu Malinske, sa sigurnim polu natkrivenim parkiralištem, natkrivenim terasama s pogledom na more, uređenim vrtom s mediteranskom vegetacijom, dvorišnim roštiljem. Apartmani su klimatizirani, LCD SAT TV, Wi-Fi Internet. Kuhinje opremljene - mikrovalna pećnica, aparat za filter kavu, toster, perilica posuđa.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje - gotovina ili bankovna uplata. Akontacija je obvezna kao potvrda rezervacije termina u iznosu od 30 % ukupne cijene boravka, a preostali iznos plaća se u gotovini odmah po dolasku u apartman. Na upit šaljemo pisanu potvrdu rezervacije. Ulazak u apartmane je od 16:00. Izlazak iz apartmana je do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje rezervacije apartmana moguće je do 30 dana prije dolaska bez naknade i naplate, a u slučaju otkazivanja rezervacije unutar 30 dana nema povrata akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 1 km
  • Nacionalni park: 100 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno je u cijenu. Kućni ljubimci na upit. Gostima koji žele pobjeći od gradske gužve i buke pružamo umirujuće i opuštajuće iskustvo u našim apartmanima, a na raspolaganju smo kod odabira restorana, izleta brodom, zabave, obilaska prirodnih ljepota otoka Krka i okolice te posjeta kulturnim znamenitostima. Vodimo računa o čistoći, dezinfekciji, nudimo prostor siguran za boravak. Najbliža plaža je 100 m od apartmana. U blizini apartmana su trgovački centri, pošte, banke, restorani, ljekarne. Malinska je prelijepo primorsko mjesto, obogaćeno šetnicama, obilježenim biciklističkim stazama, oplemenjeno kulturnim sadržajima. Kroz cijelo mjesto se protežu predivne uređene plaže s vrlo dobrim ugostiteljskim sadržajima. Ona je i popularna vikend destinacija zbog svoje dobre povezanosti s kopnom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vukelić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 23 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Jennersdorf, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Rujan 2024
Preporučeno

Studio je bio vrlo lijep i svijetao S terase imate vrlo lijep pogled na more. Okolica i plaže su prekrasne. Domaćini Vlatka i Damir bili su vrlo ljubazni i pažljivi. Boravak je stoga bio vrlo ugodan i opuštajući. Rado bih se vratio.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Odgovor domaćina
odgovor

Pozdrav i hvala Mr. Gunteru na lijepom komentaru. Doista je bilo lijepo ugostiti tako finog i kulturnog gospodina. Bilo bi nam drago da nas opet posjeti.

Čakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2024
Obiteljsko ljetovanje

Studio apartman vrlo je čist i uredan sa velikom terasom i pogledom koji oduzima dah. Predivno dvorište puno cvijeća i zelenila, prava mala oaza mira. More je blizu, plaže su lijepo uređene. Naši domaćini su jedni krasni ljudi koji su nas predivno ugostili. Osjećali smo se kao da smo doma. Od nas sve preporuke i zahvaljujemo se Vlatko i Damiru na svemu. Pozdrav od male obitelji Bes.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
pozdrav

Pozdrav maloj i dragoj i uvijek radosnoj bitelji Bes! I hvala na ovako lijepom komentaru, drago nam je što su bili naši gosti!!!

Nuštar, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2024
Ljeto 24

Apartman u kojem smo bili smješteni uredan je i opremljen sa svime što vam je potrebno. Jako je slatko uređen, a pogled s balkona je slika koju bi mogli gledati cijeli dan. Osim lijepog apartmana, tu su predivni domaćini Vlatka i Damir koji su nam pružili osjećaj ugode kao nijegdje drugdje gdje smo do sada bili. U svakom slučaju imate veliku preporuku od Slavonaca Ivana i Ane i još jedno veliko hvala.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
hvala!

Hvala našim dragim Slavoncima, bili su nam predragi gosti i zahvaljujemo im na lijepom komentaru!!!

Prikaži sve komentare
Vladimira Vlatka Vukelić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Sa željom da budemo Vaši ugodni domaćini u našoj kući u Malinskoj na otoku Krku i da Vam boravak kod nas ostane u lijepom sjećanju kako biste nam se uvijek rado vraćali, s radošću vas očekujemo i srdačno pozdravljamo. Dobro nam došli, dragi gosti!

Oglas Apartmani Vukelić je pregledan 59328 puta od 08.08.2016.