Apartman BebeKanica (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljeni apartmani u mirnom predjelu Rogoznice (Uvala Luka), smješteni 20 m od privatne plaže te 30 m od mora. Na plaži se nalaze ležaljke, suncobrani, imamo i vez za brod ako imate vlastiti brod te parking za prikolicu. Svi apartmani imaju klimu. Dodatna osoba nakon osnovnog broja se naplaćuje 15 -20 eura za dan. Svi apartmani imaju osigiran parking, besplatan wifi, satelitsku televiziju, roštilj na drva i ugljen. Svako jutro pred kuću dolazi auto trgovina s pecivima, kruhom, mlijekom, voćem, povrćem te svježom ribom) a popodne kamionček bofrost sa sladoledom i ostalim zamrznutim proizvodima. Prva prava trgovina udaljena je 1 km jer se radi o vikendaškom naselju. Pješčana plaža udaljena je 80 m od kuće. Izrazito čisto more. Idealno mjesto za mirniji obiteljski odmor bez buke a opet blizu svih sadržaja, 15 min do Primoštena, 20 do Trogira, 35 do Šibenika i Splita. Vlasnici ne stanuju u objektu. Kućni ljubimci uz nadoplatu (15 eura) i na zahtjev dozvoljeni.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Pri rezervaciji obično uzimamo 30% ukupnog iznosa a ostatak 30 dana prije dolaska ili kako se dogovorimo. Klima, boravišna taksa su uračunati u cijenu apartmana Kućni ljubimci - 10 eura za dan. Dodatna osoba u apartmanu se naplaćuje također 15 - 20 eura na dan, ovisno o apartmanu i broju osoba. Apartman je potrebno ostaviti čistim i urednim inače se naplaćuje dodatni iznos za čišćenje od 30-50 eura za apartman ovisno o veličini apartmana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
za potvrdu rezervacije uzimamo odmah 30% ukupnog iznosa a ostatak do 30 dana prije dolaska, po dogovoru i zbog izvanrednih situacija u skladu s zakonom vraćamo uplaćeni novac za rezervaciju ili se ostavlja za neku drugu sezonu sve je stvar dogovora, izlazimo u susret koliko je god to moguće naravno kada se radi o opravdanim razlozima za koje je potrebno priložiti valjanu potvrdu. Rezervaciju je potrebno otkazati što je prije moguće najkasnije 30 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 24 km
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 35 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 5 km
  • Disco klub: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svaki apartman ima ležaljke i suncobran na plaži koji su besplatni za naše goste. Plaža ima samo privatni pristup tako da je samo za naše goste. Imamo vez za brod i parking za prikolicu ako imate vlastiti brodić. Parking za auto je također osiguran. Svi apartmani imaju wi-fi, sat-tv, roštilj fiksni na drva i mali pokretni ugljen. Primamo i kućne ljubimce (naplata 10 eura dan) Dućan kombi dolazi svako jutro pred kuću tako da ne trebate ići odmah ujutro u dućan. Možete kupiti kruh, peciva, mlijeko, kroasane, burek, novine. Možete i naručiti što vam treba za sutradan. Odmah iza kombija sa kruhom i pecivima ide drugi auto dućan sa svježim voćem i povrćem a odmah ujutro dolazi i svježa riba, popodne dolazi Bofrost- kamionček sa smrznutim proizvodima (sladoled, voće povrće, kolači). Do Rogoznice vozi taksi brod a postoji i lokalni autobus par puta dnevno. Naši prijatelji iznajmljuju brodove tako da imate popust ako želite unajmiti brod na dnevnoj ili tjednoj bazi.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Bebe
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Myslowice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+3, Kolovoz 2023
Super super

Apartman je jako velik, lijep i čist sa mega velikom terasom i naravno pogledom na more i okolicu. Mjesto za ljude koji cijene mir bez gužve i vreve. Vrlo lijepo mjesto za obiteljski odmor

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Tonka Karabatić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Tonka Karabatić, vesela uslužna i brižna uvijek na usluzi svakom gostu. Pomažem svojim starim roditeljima iznajmiti apartmane. Nisam fizički uvijek prisutna ali sam stalno dostupna :). Naime živim i radim u Zagrebu dok su apartmanu u uvali Kalebova luka kraj Rogoznice.

Oglas Apartman Bebe je pregledan 106129 puta od 07.07.2017.