Apartmani TomićDugi Rat - Split i okolica

cijena od € 90 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 600 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 800 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 21 km
  • Željeznički kolodvor: 21 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 80 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tomić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
PISAROVINA, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2024
Odmor na moru

Boravili smo u apartmanu A2+2 OD 08, -15,08,2024. Lijep, uredan i čist. Identičan kao u oglasu. Moderno uređen. Ispred apartmana velika terasa koja ima hlad tokom cijelog dana. Prekrasan mali travnjak,zelenilo sa cvijećem i palmom, baš lijepo izgleda. Naravno i pogled na more.Domaćini su jako ljubazni i simpatični. Dostupni ako vam nešto treba a ipak nenametljivi. Plaža je lijepa i čista, ima i sunca i hlada. Može birati tko šta voli. Nama je jedino trebalo vremena da se priviknemo na pješačenje uz brijeg po povratku s plaže, ali postoje prečice pa smo i to svladali, Lokacija je super, može se do Splita i Omiša za 15-20min. Autobusom ili autom. Preporuka za restoran Terapija na plaži.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Pécs, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2024
Obiteljski odmor

Ovdje smo proveli prekrasan tjedan. Interijer apartmana je potpuno nov, kuhinja je potpuno opremljena. Nedostatak mikrovalne pećnice je zanemariv. Perilica rublja je nevjerojatna, nikad nismo bili na mjestu s perilicom rublja. Sada znamo da je dobro imati ga. Vječna panorama za doručak, večeru i razgovore. Domaćini su ljubazni i uslužni, razumjeli smo se iako nismo govorili istim jezikom. More je 150 m niže, povratak je malo strm, ali isplati se spustiti. Preporuka je kupnja automobila zbog gore navedenih njegovih markantnih dijelova. Lidl u Splitu cca. 14 km, rebula cca. 700 m, Tommy Market, Studenac cca. 800 m. Preporučamo pizzeriju Therapy na plaži. Hamburger je ukusan kao ćevap u lepinji. Malo dalje uz plažu preporučuje se i bar Rivica za spomenute hamburgere i ćevape. Budući da su oba mjesta na plaži, poslijepodne je poprilična gužva. Ako želite pješčanu plažu, uputite se u Omiš (udaljen je 4 km), voda je manje slana nego ovdje, a najvažnije je pješčana plaža. Ako ne želite parkirati u blizini plaže, možete očekivati naknadu od 1,5 eur/sat. Apartman je opremljen sa svime, ima i klimu za koju se ne mora dodatno platiti, mogli bismo dovesti i psa, ali bi to jadnom škodilo. Nema trave, nema mirisa, svi ostali psi koje smo sreli su bili "godisnji" psi, bez obzira dobro se osjećao kod nas, nismo ga mogli voditi na more, ali nismo ni htjeli. Sa svime smo bili zadovoljni, preporučam i drugima!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Vöcklabruck, Austrija
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2016
Izvrsna pozicija, čisto i uredno, blizina plaže

Boravili smo ljetos 12 dana u apartmanu Tomić (2+1) sa malim djetetom i vrlo smo zadovoljni. Smještajni objekat je izuzetno uredan, čist i dovoljno opremljen. Cijena pristupačna, odgovara ponudi smještajne jedinice. Interijner i eksterijer identičan je kao na slikama, pogled s terase na more. Domaćini su također iznimno pristupačni, susretljivi i dragi ljudi. Iako se do apartmana stiže uzbrdicom, nama to uopće nije smetalo, jer sam objekat i parking smješteni su na ravnini. Veliki plus za blizinu plaže, na koju se može i pješice prečicom, a ista je predivna! Inače, Mali Rat idealna je destinacija s koje nije daleko na jednu stranu do Omiša (predivne plaže, izleti na otoke), ili Makarske, a na drugu do Splita i Trogira. Zaključno, destinacija može biti idealna za one željne aktivnog odmora, a pozicija i za one željne mira, lijepe i ne daleke plaže.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Vlatko Tomić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Tomić je pregledan 47619 puta od 04.02.2014.