Apartmani Vila Karla Pašman Dobropoljana - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Vila s 3 apartmana Karla. Mirno, sunčano mjesto, 100 m od mora, 100 m od plaže. Za zajedničko korištenje: bazen pravokutni (8 x 4 m, 135 cm dubok, 15. 04. -14. 10. ) s unutarnjim stepenicama. Roštilj. U kući: pristup internetu. Prostran i siguran parking uz vilu na parceli. Trgovina, restoran 700 m, cafe 100 m, pješčana plaža 800 m, plaža s oblucima, šljunčana, stjenovita plaža 100 m. Apartmani su novo uređeni, klimatizirani te u potpunosti opremljeni za idelan odmor. Apartman 1, u prizemlju s platoom i garniturom za boravak na otvorenom, pogled na more. Apartman 2, na katu, natkrivena terasa s garniturom, prekrasan pogled na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plačanje prilikom dolaska ili na račun, ovisno o dogovoru. Akontacije 20% ukupnog iznosa za boravak, plačanje na račun prilikom rezervacije. Dolazak iza 14 sati ili po dogovoru, odjava od 8-10 sati.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 17 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U mjestu, 800 m od vile, prekrasna pješčana plaža s dodatnom sadržajima pogodna i sigurna za djecu. 100 m od vile, šljunčana plaža. U mjestu, zaklonjen, siguran privez za brodove.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vila Karla
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Bohumín, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2024
Odličan boravak

Jasenka i njen suprug su izvrsni domaćini. Tijekom našeg boravka naišli smo na nekoliko problema i domaćini su nam uvijek odmah pomogli. Bazen smo mogli koristiti bilo kada (danju i noću) ako se nije čistio (čistili su ga pošteno i svakodnevno) Plaža cca 3 min od smještaja, do centra Dobropoljane cca 10 min lagane šetnje Preporučam svima koji žele svoj odmor provesti u miru, a opet aktivno (ima mnogo plaža u blizini vožnje gdje možete biti potpuno sami), ima i zabave za djecu (skakaonica) na samom Pašmanu, a tu smo i išli na izlet vidjeti dupine (preporučam!!!, bilo je nezaboravno) Domaćin je čak slao savjete za aktivnosti tijekom boravka na otoku Bilo je jednostavno super i rado bismo se vratili

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Vinkovci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2024
Odličan smještaj, kao i domaćini

Sve je kao na slikama, apartman je dobro opremljen, uredno je i čisto, lijepa terasa kao i cijelo dvorište s puno zelenila i hlada. Bazen je odličan, održavan, djeca su ga obožavala. Predivni domaćini uvijek na raspolaganju i jako ljubazni. Plaža je na 1 min hoda, kamena. Mi smo zbog djece išli na malo dalju plažu koja je pješčana. Sve preporuke! Sigurno se opet vraćamo.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2024
Sve preporuke!

Sve je kao u opisu objekta, prednost je što su samo dva apartmana, i što je i vaš četveronožni ljubimac dobrodošao. Apartman kao i bazen održavani, blizina mora, odličan položaj kao polazište za manje izlete (u blizini je vidikovac Veli Bokolj) a iznad svega predivni vlasnici koji su od prvog kontakta susretljivi i zbog kojih smo se osjećali kao kod kuće.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Jasenka Kulonja Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Profesorica na Ekonomskoj školi u Zadru.... vedra, vesela i pristupačna. Prerko ljeta boravim u našoj prekrasnoj kući i brinem o gostima. Učinit ću sve da vam boravak u našem apartmanu bude ugodan i bezbrižan

Oglas Apartmani Vila Karla je pregledan 44871 puta od 30.08.2017.