Apartman EmaKorčula Brna - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani se nalaze u mirnom mjestu na otoku Korčuli u uvali Brna. Objekti smješteni u prizemlju kuće i na 1. katu kuće, udaljeni su 30m od plaže. Obuhvaćaju dnevni boravka sa kabelskom televizijom i satelitom, kompletno opremljenu kuhinju, kupaonicu sa tušem te ostalim toaletnim potrepštinama. Apartman u prizemlju kuće sadrži jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom (160x200), dok apartman na katu sadrži dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom (160x200 i 180x200). Apartman na 1. katu kuće ima prekrasan pogled na more i na uvalu Brna. Na zahtjev gosta dajemo krevetić za bebu. Apartmani su klimatizirani. Gostima su ponuđeni besplatni Wi-Fi te svaki apartman sadrži svoj roštilj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba uključena je u cijenu kao i korištenje Wi-Fi-a te klime. Za rezervaciju apartmana potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30% od ukupnog iznosa (akontacija je nepovratna). Ostatak računa gost plaća u gotovini odmah po dolasku ili na račun minimalno dva dana prije dolaska u apartman. Odlazak iz apartmana do 10 sati Dolazak od 15 sati (Moguć je i dogovor o promjeni vremena dolaska i odlaska ukoliko to okolnosti dopuštaju)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Akontacija od 30% - nepovratna
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 20 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U apartmanu će Vas dočekati boca domaćeg maslinovog ulja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ema
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
RIJEKA, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2024
Pravi odmor za obitelj

Nas sedam (4 odraslih, troje djece, od koje jedno od 2 godine pa je vlasnica pripremila i putni krevetić upit) i pas odsjeli smo u apartmanu u razdoblju od 27.6.-7.7. Kad smo ušli, izgledao nam je i prostraniji nego li su slike to dale naslutiti. Iznimno dobro očišćen i uredan. Svi aparati bili su funkcionalni (čak nas je iznenadilo i postojanje obiju perilica- za veš i suđe), potpuno nova pećnica. U apartmanu nema što nema: čak dvije pegle, daska za peglanje, mikser i štapni sa sjeckalicom, električni roštilj smješten u kaminu na balkonu što je zapravo praktičnije za ljeto, metle, mop, lavor, usisavač, sva moguća sredstva za pranje (i dovoljno sredstva za ručno pranje suđa te gel za ruke), čak i ulje; obično i maslinovo, cukar, sol, papar, pa čak i folije; alu i prozirna pa i pek papir. Prostor nas je dočekao rashlađen, a klima je i inače jako dobra i vrlo brzo rashladi prostor. Beštek, pijati i teče bili su besprijekorno čisti, a i broj im nije zanemariv. Posebno bih pohvalila kvalitetu posuđa za kuhanje. Kreveti u sobama bili su jako udobni za spavanje, a na kauču na kojem su spavala djeca bio je namješten i nadmadrac tako da je i njima bilo vrlo udobno. Gazdarica nas je iznenadila tortom za rođendan našeg najmlađeg člana te vinom za rođendan najstarijeg člana naše ekipe! Stvarno smo ostali zatečeni takvim činom gostoljubivosti! Ovaj smještaj svakako bih preporučila ljudima koji su se zaželili mirnijih dalmatinskih mjestašaca i koji su voljni odvojiti vrijeme za istraživanje otoka autom, jer je Brna smještena taman u sredini i vrlo se lako dođe i do prekrasnih uvala na krajnjem jugozapadnom ali i na krajnjem sjeveroistočnom repu otoka.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Žilina, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Vrh

5+ Već 16 godina idemo u HR i tražimo svoj raj iz snova. Ovdje smo doživjeli jako snažna i vrlo ugodna iskustva. Počevši od komunikacije i vrlo ozbiljne ponude ponuđača smještaja. Nastavilo se njihovom pažnjom i osjećajem za detalje koji će uljepšati ugodan osjećaj vašeg odmora, a to se novcem ne može platiti. Ovdje smo se potvrdili njihovom srdačnošću, ljubaznošću i neposrednošću koja je u zadnje vrijeme nekako nestala među ljudima i jako smo sretni zbog toga. More u Brnu je bilo prekrasno, čisto i toplo. U selu se može pristojno jesti,popiti kava na terasi,kupovati i ako dobro odabereš za dobre novce.Ako Bog da,želimo se vratiti iduće godine,bar na dva tjedna,pošto je put dug.Hvala

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Šilo, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2022
Ugodan apartman sa srdačnim domaćinima

Apartman je točno kako izgleda na slici, odlično je opremljen i vrlo uredan. Bilo nam je jako lijepo.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Ivana Giljanović Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Ema je pregledan 38876 puta od 28.04.2019.